21
november

Huidverjonging door microneedling

Is huidverjonging mogelijk zonder chirurgie? Jazeker! Maak kennis met de Dermapen 4, microneedling op het allerhoogste niveau. Huidverjonging zonder chirurgie!

Wat is microneedling en wat doet het voor je huid?

De dermapen 4 is het allernieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering. De pen bevalt 16 chirurgische naaldjes die in een record tempo minuscule kanaaltjes in je huid maakt. Gelijk wordt een cocktail (op indicatie) je huid ingesluisd. De kanaaltjes zijn binnen 7 minuten weer gesloten. Dan gaat de huid zijn werk doen. Het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Doordat herstel wordt geactiveerd, zullen alle cellen direct aangezet worden om collageen aan te maken. Collageen is de bouwstof van je cellen. Naarmate we ouder worden wordt het kwaliteit van ons collageen minder en dunner, waardoor volume verlies optreedt. Door activerende en stimulerende behandelingen te ondergaan kun je dit proces op de rem zetten. Het aangemaakte collageen (type 3) heeft minimaal 4-8 weken nodig om te rijpen om het verstevigende collageen (type 1) te worden. De huid krijgt een enorme boost en de verbetering van je huidconditie is direct te zien na herstelperiode. Dit leg ik vast dmv voor- en na foto’s te maken.

Is het resultaat altijd hetzelfde?

Resultaat is afhankelijk van de conditie van de huid en de leefstijl van de klant. Het beste resultaat behaal je door gezond te eten, niet te roken, met mate alcohol nuttigen. Altijd de Cenzaa producten en als aanvulling de nutraceuticals van Cenzaa te gebruiken.

Positief effect op het resultaat:

 • optimale huidconditie
 • de juiste voorbereiding
 • gezonde levensstijl
 • combinatie met Diamond Touch
 • combinatie met zuren
 • in kuurverband behandelen

Negatief effect op het resultaat:

 • het niet volgen van protocol en huidavies
 • roken
 • zon/zonnebank, het niet dragen van spf
 • ongezonde levensstijl

Je hebt interesse in een behandeling

 1. Intake gesprek : Middels een intake gesprek wordt duidelijk wat je huidwensen zijn en ik beoordeel of je huid geschikt is om deze behandeling te ondergaan.
 2. Wat kun je zelf al doen : Het is belangrijk om het advies die je krijgt over je producten voor thuisgebruik op te volgen.Alleen zo behaal je maximaal resultaat en beperk je huidreacties. Probeer te stoppen met roken. Roken breekt vitamine c af, dit is nodig voor opbouw van collageen.
 3. Conditie van je huid : Als je huid in goede conditie is kunnen we starten met de behandeling (en).
 4. De dag van dermapen 4 behandeling : Je bent op de hoogte wat de behandeling inhoud en wat je kan verwachten. Ook neem ik een voor- foto van je gezicht.
 5. Nazorg : Je krijgt alle informatie over nazorg mee op papier. Ook zullen we tussentijds contact houden over het verloop van je herstel.
 6. Na 6 weken : Na 6 weken kom je weer bij mij terug en maken een na- foto. Uiteraard vergelijken we deze 2 foto’s met elkaar en zullen het resultaat bespreken. Vanaf nu mag je weer een Dermapen behandeling ondergaan. Uiteraard mag je in de tussentijd peelings en Diamond Touch behandelingen ondergaan. Afhankelijk welke wensen je hebt.

Voor welke huidindicaties is deze behandeling geschikt?

De Dermapen 4 behandeling is geschikt voor elke huidindicatie. Acne/acnelittekens, fijne lijntjes, diepere lijntje, grove poriën, verdikte grauwe huid, couperose en pigmentverstoringen.

Wat levert het jou op?

 • Je zet huidveroudering op de rem
 • Je celdeling krijgt een boost
 • Zonschade, pigmentvlekjes, en andere pigmentschade worden minder zichtbaar
 • Je huidweerstand wordt verhoogd
 • Productie van collageen neemt toe, waardoor fijne en dieper liggende lijntjes verminderen
 • Je huidstructuur verfijnt

Wat kost een behandeling?

Een Dermapen 4 behandeling kost € 125,- per behandeling. Denk jij nu dat wil ik ook? Neem gerust contact op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Ben jij nog geen klant bij Momentz, maar heb je wel interesse? Wil jij een gratis* behandeling? Boek dan je ‘Eerste bezoek’ online. Wil je na deze behandeling starten met het 6- stappenplan van Cenzaa? *Bij aanschaf van ieder product ontvang je € 10,- korting op je behandeling! Hoe fijn is dat?! Meer info vind je als je klikt op onderstaande link.

https://www.bymomentz.nl/collecties/eerste-bezoek

Heb je nog vragen of opmerking, stel ze gerust!

Jacq xx

logo Momentz
Nieuwsbrief

Om je een goede online ervaring te geven worden er door deze site cookies geplaatst. Door deze site te gebruiken ga je akkoord met het plaatsen en bewaren van cookies. Lees meer

Akkoord